Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η Εταιρεία μας

 
Σταύρος Βογιατζάκης
Βιοτεχνία & Εμπόριο Φωτιστικών Αιγάλεω Αττικής
Η επιχείρηση μας “Σταύρος Βογιατζάκης Βιοτεχνία & Εμπόριο Φωτιστικών”, ιδρύθηκε το 1980 στον Πειραιά από τον κο Νικόλαο Βογιατζάκη, η δραστηριότητά της ήταν κατασκευή και πώληση φωτιστικών υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές. 
 
Από το 1980 έως και σήμερα η παρουσία στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και σε μεγάλες εκθέσεις είναι έντονα αισθητή.
 
Στα πλαίσια ανάπτυξης της εταιρίας και με μεγάλη επιτυχία ιδρύεται στον Κορυδαλλό το δεύτερο κατάστημα. Το 2004 αναλαμβάνει ο υιός Σταύρος Βογιατζάκης και μεταφέρει την επιχείρηση επί της οδού Ιερά Οδός 311 στο Αιγάλεω, συνεχίζοντας δυναμικά στην πορεία που χάραξε ο πατέρας του, με αγάπη, σεβασμό.
 
Στην «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ» θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε, υπάρχουν τα πάντα για το σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μεταξύ μοντέρνων, extreme και κλασσικών κομματιών, από ελληνικές εταιρίες, μεγάλους και μη ξένους οίκους.
 
Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού μέσα από μια μεγάλη γκάμα από φωτιστικά κρεμαστά, φωτιστικά οροφής, κρυστάλλινους πολυελαίους, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, δαπέδου, λάμπες επιτραπέζιες, απλίκες τοίχου, μονόφωτα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και φωτισμό LED.
 
Επίσης σε πίνακες ζωγραφικής, μεταλλικούς φωτιζόμενους πίνακες, μεταλλικούς πίνακες, ρολόγια τοίχου, μεταλλικά διακοσμητικά.
 
Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας!
Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Υπηρεσίες
 Παροχή συμβουλών για την κατάλληλη επιλογή, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας μας. 
 Eπισκευάζουμε παλιά φωτιστικά και καινούργια φωτιστικά.
 Αναβάθμιση στα ντουί και στα καλώδια.
 Αναβάθμιση στο χρώμα και στα κρύσταλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Ιερά Οδός 311, Αιγάλεω Αττικής
Τηλ: 2105313523